Семеринги

Продажба на едро и дребно на семеринги

   Вие сте в официалния сайт на СНАБТЕХ ЕОOД
 
 
 
 
Категории
      Автомобилни лагери
      Промишлени лагери
      Семеринги
      О-Пръстени
      V-рингове
      Ремъци
      Графитни четки
      Греси
      Масла
      Зегерки
      Дихтунги
      Паронити
      Авто крушки
      Шплентове
      Шпонки
 
 

Семеринги

От тук може да видите със каква номенклатура семеринги работим и със какви наличности разполагаме
 
 

ФОРМИ НА СЕМЕРИНГИТЕ

 

Каучуков външен диаметър, един уплътнителен ръб и пружина. Безспорно най-икономичното решение с общо уплътнително приложение. Този модел позволява монтиране в легло с максимално неравна повърхност и добре се приспособява към изменения в размерите на леглото в резултат на температурни промени. Изключително подходящ за уплътнение на течности с нисък вискозитет и газове.

 

Същите характеристики като при форма А плюс наличие на втори прахозащитен ръб за приложение в замърсени условия. Една от най-често разпространените и с най-широко приложение конструктивни форми.

 

Форма В се характеризира с метална обвивка и шлифован външен диаметър. Подобно на форма А, също има един уплътнителен ръб и пружина. Този модел се прилага там, където е необходимо повишено сцепление. Изисква по-точна обработка на гнездото и не може да компенсира неговото разширение.

 

Към показателите, характерни за форма В се добавя втори прахозащитен ръб

 

Форма с метален шлифован външен диаметър и вътрешна обвивка за по-голяма структурна издръжливост. Един уплътнителен ръб и пружина. Същите уплътнителни и монтажни характеристики като при форма В. Предпочитана за използване при големи диаметри за да се избегнат грешки при монтажа.

 

Към показателите, характерни за форма В се добавя втори прахозащитен ръб.

 
www.snabteh.com